A lichi Songlines kórus a Kinderzentrumban

A lichi Songlines kórus a Kinderzentrumban

Október első hetében ismét zenés, táncos német nyelvű workshopot tartottak barátaink a lichi Songlines kórusból a Kinderzentrumban. Immár harmadik alkalommal láthattuk vendégül testvérvárosunk kórusát a Budakeszi Európa Társaság jóvoltából.
Vendégeink szeptember 30.-án hétfőn érkeztek és a Kinderzentrumba egy csodás énekes táncos délutánnal csináltak kedvet a workshopokhoz.
Kedden a Nagy Sándor József gimnáziumban koncerteztek a diákoknak, a koncertet közös workshop követte. Szerda este egy közös koncertre került sor.
Szerda délelőtt a Kinderzentrumban adtunk helyett a zenés táncos workshop első részének, ahol a hangszerbemutató és a közös zenélés mellett, már elkezdődött a készülődés a péntek esti koncertre. A workshopokon nemcsak zenéltünk és táncoltunk, hanem a gyerekeknek lehetősége volt a német nyelv gyakorlására.
A KIZ-es gyerekek és a Herceg Tánccsoport Gyermekcsoportjának tagjai a Budakeszi Európa Társaság jóvoltából ingyenesen vehettek részt a workshopokon. Csütörtök délelőtt is a zené és a táncé volt a főszerep, ekkor tartottuk a workshop második részét. Ezután a napi programot a kinderzentrumos gyerekekkel és a Songlines kórus tagjaival egy közös ebéddel zártuk le.
Esténként a Herceg Tánccsoport Ifjúsági csoportjával gondoskodtunk barátaink jó hangulatáról, így könnyen kialakultak személyes barátságok is.
Péntek este a Kinderzentrum nagy termében egy csodálatos és hangulatos előadás láthattak az érdeklődők. Az előadás első részében a kinderzentrumos gyerekek és a Herceg Tánccsoport Gyermekcsoportjának tagjai mutatták be a kórussal közösen, hogy mit tanultak a workshopon. Az előadás második felében pedig a Songlines kórus adott egy felejthetetlen koncertet. A műsor után közös énekléssel és táncolással telt az est, egészen hajnalig.
Szombaton a kórus a Szekszárd melletti Zombán adott koncertet, ahol szintén óriási sikert arattak. A szombat esti búcsúestén az egyik kórustag születésnapjának ünnepségére is sor kerül.
Felejthetetlen hetet töltöttünk ismét együtt lichi barátainkkal, immár harmadik alkalommal Budakeszin. Persze nem csak a szórakozásé volt a szerep, a kórus tagjai és a Herceg Tánccsoport Ifjúsági csoportjának tagjai, akik egyben a Budakeszi Európa Társaság egyesületi tagjai is, azon fáradoztak, hogy megtervezzenek és előkészítsenek a Songlines Kórus és a Budakeszi Herceg Tánccsoport közt egy hivatalos partneri- testvéri szerződést.
Ezúttal is szeretnék köszönetet mondani a sok segítségért a Budakeszi Európa Társaságnak a Herceg Tánccsoportnak, a Kinderzentrum nevelőinek és a Szülőknek, hogy közreműködésükkel lehetővé teszik a testvérvárosi kapcsolatok méltó ápolását.

deutsch

2092 Budakeszi, Fő u. 178.
Hívj most+36 70-235-3637

Kinderzentrum©. Minden jog fenntartva:  Impresszum

Graphical.hu