Magántanuló csoport

Magántanuló csoport

1-2. osztályosoknak
2018 szeptemberétől a 4-8 fős magántanulói csoportokat indítunk.

A tanítási-nevelési munka során összehangoljuk az államilag elfogadott tantervi követelményeket (Nemzeti Alaptanterv kompatibilitás) saját kiemelt céljainkkal, azaz a szociális és belső pszichés fejlesztéssel, valamint a kultúrkörök témáival és az ökológiai szemlélet és tudásanyag átadásával, valamint többnyelvű környezettel. Korszerű tanulás módszertani eszközökkel dolgozunk, melyek segítségével a meghatározott tananyagot dolgozzuk fel. Ezenkívül sokféle formában fejlesztjük a gyerekek tanuláshoz szükséges képességeit, részképességeit. Többek között szenzomotoros gyakorlatokkal, valamint tánccal és zenével “érleljük” az idegrendszerüket. A foglalkozásokat emberileg és szakmailag kifogástalan pedagógusok vezetik, akik tisztában vannak a közoktatás követelményrendszerével.
Főként azokat a gyermekeket várjuk, akik nem elégedettek a közoktatással vagy olyan tehetségesek, hogy a nagy létszámú osztályokban nem tudnak kellően fejlődni. Mivel gyógypedagógus végzettségünk nincs, így az ilyen irányú problémákkal küzdő gyerekekkel nem tudunk szakszerűen foglalkozni. Egyébként minden gyermek egyedi és megismételhetetlen, így a mi általunk elképzelt tanításnak is vannak speciális, személyre szabott elemei.

Célunk a sokoldalú tudás

Egyéni fejlesztési és nevelési terv gyermeked számára

Mi segítünk gyermekednek, hogy rátaláljon saját útjára. Sokféle formában fejlesztjük a gyermekek tanuláshoz szükséges képességeit és részképességeit. Előtérbe helyezzük az önálló tanulást és a problémák sokoldalú megközelítését. Amit nyújtunk:

  • képzett pedagógusok
  • családias környezet, 4-8 fős csoportok
  • egyéni fejlesztés
  • kommunikáció központú, kétnyelvű nevelés
  • élménypedagógia
  • korszerű tanulás- módszertani eszközök

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Várjuk jelentkezésedet
Hívj! + 36 70 235 3637

rólunk mondták

Vélemények a Kinderzentrumról

A gyerekeket szerető pedagógusok gondozzák, terelgetik, tanítgatják. A kis létszámú csoportokban minden gyermekre jut figyelem, szeretet, ölelés. Zavartalan volt a beszoktatás is, a nyugodt, segítőkész légkörnek és az óvónőknek köszönhetően, akik minden reggel mosolyogva, kedvesen fogadják lányomat és kis társait. Nagyon elégedett vagyok a foglalkozásokkal is.

Judit

A KIZ-ben nem csak szellemi táplálékot kapnak gyerekeink! Fantasztikus foglalkozásokat tartanak az óvónők. Zsófi napról napra élményekkel teli érkezik haza. Mesél és énekel, bemutat és megmutat. Amit nem tőle tudunk, azt a faliújságon és a heti beszámolókból megcsodálhatjuk. Szélesre tárják a világ kapuját a gyerekek előtt. Hihetetlen, hogy németből mennyit fejlődött két év alatt!

Henriett

Jó bent lenni a KIZ-ben, nem csak a gyerekeknek, a szülőknek is. Kedves és figyelmes csapat, gondoskodók és odaadók az óvónők. Remek, motiváló hangulat uralkodik. A családokat is bevonják a programokba és a mindennapi életbe, így sikerül a sokszínűséget elérni!

István

Nekem egy félénk, az új helyzeteket és embereket nehezen elfogadó gyerekem van. Itt minden segítséget megkaptunk és megkapunk ahhoz, hogy a kezdeti nehéz időszakot minél könnyebben, lelki sérülés nélkül átvészelje a kisfiam. Nagyon jól és nagyon sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Minden szempontból elégedett vagyok, nagyon örülök, hogy a KIZ-et választottuk.

Andrea

Egyik legjobb döntésem volt, hogy ide hoztam a kislányomat. Nagyon féltem attól, hogy hogyan viseli majd azt, hogy tőlem távol van. Örülök neki, hogy nagyon megszerette ezt a helyet és azt is elértük, hogy akár minden nap szívesen tovább maradt volna még a KIZ-ben.

Péter

2092 Budakeszi, Fő u. 178.
Hívj most+36 70-235-3637

Kinderzentrum©. Minden jog fenntartva:  Impresszum

Graphical.hu