Német-Magyar Személyiségfejlesztő Gyermekközpont
2092 Budakeszi, Fő utca 178.
Hívj most+36-70-235-3637

Impresszum

Impresszum

Adatkezelési szabályzat

A KIZ nem él vissza adataiddal. Az oktatás szervezésére és gyermeked érdekében használjuk fel. Ha nem szeretnéd, hogy adataidat felhasználjuk, jelezd nekünk és azonnal töröljük azokat.

Ha a gyermekedet beíratod a KIZ-be, szükség van rá, hogy adataidat tároljuk. Ez ahhoz szükséges, hogy az általad vágyott magas szolgáltatásokat tudjuk nyújtani..

Hírlevél

Amennyiben feliratkozol a hírlevelünkre szükségünk lesz az email címedre. De természetesen bármikor le szeretnél iratkozni hírlevelünkről, jelzésed után töröljük adataidat.

Beiratkozás

Ha beíratod a KIZ-be gyermekedet el fogjuk kérni nevedet, címedet és a telefonszámodat is,  valamint gyermekedről is fogunk kérni  és tárolni adatokat.

Tároljuk a számlázási címedet is, mert nekünk számlát kell kiállítanunk.

Ha gyermeked a KIZ-be jár fotókon lesz megörökítve. Ezeket a fotókat további szülőkkel osztjuk meg, illetve kikerülhetnek a honlapra. Ha nem szeretnéd, hogy lefotózzuk gyermeked, illetve nem szeretnéd, hogy a gyermekedről készült fotók publikus helyre kerüljenek, jelezd felénk, és mi tiszteletben tartjuk kérésedet.

Kik az adatkezelők

Ami az adatkezelők személyét illeti, garantáljuk, hogy csak a KIZ munkatársai (igazgató, nevelők és a foglalkozásokat tartó pedagógusok) férhetnek adataidhoz.

Üzemeltető

Budakeszi Európa Társaság

2092 Budakeszi, Erdő u. 103

Adószám: 18697919-1-13

Impresszum

2092 Budakeszi, Fő u. 178.
Hívj most+36 70-235-3637

Kinderzentrum©. Minden jog fenntartva:  Impresszum

Graphical.hu