Fejlesztés korrepetálás

Fejlesztés és korrepetálás

Iskolás és óvodás gyerekeknek

Ideges, koncentráció hiányos, nyugtalan a gyermeked? Nem tudod, hogy hogyan készítsd fel az iskolai feladatokra? A KIZ-ben nyugodt körülmények között, kis létszámú csoportokban, személyközpontú fejlesztéssel segítjük a gyerekeket. A nyelvelsajátítás mellett sok érdekes programmal, tapasztalatra épülő ismeretközvetítéssel, fejlesztő projektekkel várjuk gyermekedet.

Fejlesztés, korrepetálás

Mi segítünk, hogy év végére gyermeked bizonyítványa még jobb legyen!

Egymásra épülő tanulási módszerek segítségével kibontakoztatjuk a
tanuláshoz szükséges készségeket és képességeket, melyekkel a gyermek
egész személyiségét fejlesztjük, a gyermekek már meglévő erősségeire építve.

  • egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozások
  • személyre szabott tanulási technikák
  • motiváció és önbizalom erősítés
  • koncentrációs képesség fejlesztés
  • német és magyar nyelvi fejlesztés
  • finom motoros képességek fejlesztése

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Várjuk jelentkezésedet
Hívj! + 36 70 235 3637

rólunk mondták

Vélemények a Kinderzentrumról

A gyerekeket szerető pedagógusok gondozzák, terelgetik, tanítgatják. A kis létszámú csoportokban minden gyermekre jut figyelem, szeretet, ölelés. Zavartalan volt a beszoktatás is, a nyugodt, segítőkész légkörnek és az óvónőknek köszönhetően, akik minden reggel mosolyogva, kedvesen fogadják lányomat és kis társait. Nagyon elégedett vagyok a foglalkozásokkal is.

Judit

A KIZ-ben nem csak szellemi táplálékot kapnak gyerekeink! Fantasztikus foglalkozásokat tartanak az óvónők. Zsófi napról napra élményekkel teli érkezik haza. Mesél és énekel, bemutat és megmutat. Amit nem tőle tudunk, azt a faliújságon és a heti beszámolókból megcsodálhatjuk. Szélesre tárják a világ kapuját a gyerekek előtt. Hihetetlen, hogy németből mennyit fejlődött két év alatt!

Henriett

Jó bent lenni a KIZ-ben, nem csak a gyerekeknek, a szülőknek is. Kedves és figyelmes csapat, gondoskodók és odaadók az óvónők. Remek, motiváló hangulat uralkodik. A családokat is bevonják a programokba és a mindennapi életbe, így sikerül a sokszínűséget elérni!

István

Nekem egy félénk, az új helyzeteket és embereket nehezen elfogadó gyerekem van. Itt minden segítséget megkaptunk és megkapunk ahhoz, hogy a kezdeti nehéz időszakot minél könnyebben, lelki sérülés nélkül átvészelje a kisfiam. Nagyon jól és nagyon sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Minden szempontból elégedett vagyok, nagyon örülök, hogy a KIZ-et választottuk.

Andrea

Egyik legjobb döntésem volt, hogy ide hoztam a kislányomat. Nagyon féltem attól, hogy hogyan viseli majd azt, hogy tőlem távol van. Örülök neki, hogy nagyon megszerette ezt a helyet és azt is elértük, hogy akár minden nap szívesen tovább maradt volna még a KIZ-ben.

Péter

2092 Budakeszi, Fő u. 178.
Hívj most+36 70-235-3637

Kinderzentrum©. Minden jog fenntartva:  Impresszum

Graphical.hu